Før

Efter

Før

Efter

“Facelift uden kniv” resulterende i dit eget naturlige udseende, som da du var 10-15 år yngre i modsætning til “facelift med kniv”, hvor huden fortsat er tynd og strammet op således, at man ofte tydeligt skifter udseende (ikke ligner sig selv som man tidligere så ud med tydelige permanente ar) til en pris, der vanligvis er 3-4 gange højere. Varigheden er ofte som med Sculptra, 2-5 år afhængig af livskvalitet og solskade. “Down time” er også væsentlig længere.

Få ansigtsløftning og reduceret rynker og furer med den ny Sculptra™ behandlingsmetode

Sculptra™ er en særdeles effektiv ny injektionsbehandling, som stimulerer hudens kollagen og opbygger huden indefra.

Sculptra™ er dannet af stoffet mælkesyre, som findes naturligt i din organisme. Efter nogle måneder øges det naturlige niveau af kollagen, således at huden genvinder sin glathed og spændstighed.

Gradvist oplever du at dit ansigt genvinder struktur, volumen, glathed og spændstighed. Rynker, furer og linier reduceres markant, og du får et yngre og naturligt smukt udseende. Der foretages med andre ord en ansitsløftning uden brug af kniv

Sculptra™ er 100 % biologisk nedbrydeligt og forsvinder helt fra kroppen i takt med, at virkningsmekanismen aftager i løbet af nogle år. På grund af Sculptras™ naturlige egenskaber er allergisk testning ikke nødvendig.
Sculptra nedbrydes til kuldioxid og vand.
Poly-L-mælkesyre har været anvendt i kirurgien i mere end 25 år, og siden 1999 er mange hundrede tusinde patienter blevet behandlet med Sculptra™.

Sculptra™ virker gradvist, og de synlige resultater kan normalt konstateres efter ca. 6 uger. Normalt kræves 2-3 behandlinger for at opnå det ønskede resultat. Efter behandlingen vil du have glæde af resultatet i op til 2-5 år.

Behandlingen udføres af speciallæge Emil Henningsen.
Rynker omkring munden – såkaldte “rygerynker” og dybere rynker i ansigtet kan udfyldes med “fillers” Se afsnittet om “fillers”
Vredesfure – furen mellem øjenbrynene, “kragetæer” omkring øjnene samt “bekymringsrynker” i panden, neutraliseres med injektion af Botox. Se afsnittet om Botox

Er der mange dybe rynker flere forskellige steder i ansigtet eller er de enkelte rynker meget dybe, kan der foretages en laserbehandling.

Denne behandling er et større indgreb, som kræver en rekreationstid på ca. 2 uger. Resultatet er flot og holdbart.