Linda Petersen

Linda Petersen

Autoriseret sygeplejerske siden 1978

Har siden 2001 beskæftiget sig med kosmetiske behandlinger.

Har taget uddannelse indenfor branchen i bl.a. München, Berlin, Manchester, Stockholm samt været på studiebesøg i San Diego og San Francisco.

Har gennemført kurser i Ellipsebehandlinger, karbehandlinger, hudslibning, Oxygenlift, Botox, Restylane, kemisk peeling, Bare minerals samt endermologi behandlinger.

Seneste kurser:
Dermarollerbehandling (september 2009), Lipomassage i Nice (september 2008) samt Noscomed academi i København den 3.4.09 og 27.10.2014
Restylane og Azzalure behandlinger København august, oktober og november 2011, februar 2012
Noscomed Exclusive Seminar med Bryan & Alec november 2011 samt juni 2015

Deltaget i AMWC ( anti aging medical world congress) i Monaco marts 2011, marts 2012, april 2014 og april 2017

Deltaget i FACE (facial Aestetic Conference and Exhibition) i London juni 2015

Deltaget i World Expertsmeeting Barcelona 2015

Deltaget i IMCAS (International Master Course on Aging Science) i Pais 2016

Tilknyttet MediLink A/S som instruktør for hudlæger og personale, som skal oplæres i karsklerosering med Aethoxysklerol.

Klinikken i Haderslev har tilknyttet en speciallæge i hudsygdomme og en speciallæge i medicin.

 

Emil Henningsen

Jeg er speciallæge i dermatologi og valgte, efter en årrække som hudlæge i det offentlige sygehusvæsen, i 2017 at afslutte min hospitalskarriere for at fokusere 100% på det, jeg brænder for: Højt specialiserede behandlinger af huden med fokus på laserbehandlinger og manuelle procedurer.

Jeg elsker at bruge mine hænder og se resultatet af mit arbejde – og jeg kan i dag sige, at min hobby er blevet min levevej.

Sideløbende har jeg haft autorisation som læge i England og arbejdet på West London Dermatology Centre – i starten under oplæring af Professor A. Chu, der lærte mig specialiserede kirurgiske og dermatologiske behandlinger, som jeg sidenhen videreudviklede og bragte med til Danmark.

Jeg ser i dag patienter fra hele Europa og Mellemøsten, som besøger min klinik i Odense, og ønsker vurdering og højt specialiseret behandling. Behandling af akne og aknear udgør i dag mere end halvdelen af mine patienter. Læs mere under behandlinger.

Jeg er optaget af af se personen bag ansigtet og forstå det menneske, jeg sidder overfor. Som specialiseret dermatolog betragter jeg mit arbejde som en fusion af videnskab og kunst.