Før

 

Efter

 

MicroGold/Microtox

Et nyt genialt produkt til inddragelse af produkter. Blandt de første i sin art er inkluderet mikrokanal teknik og med nåle tyndere end et menneskehår. Designet til at levere produkter i huden smertefrit og effektivt. Let at bruge, blid på kunden og hvem der kan bruges til de fleste ting. Microtox er en ny behandling med MicroGold hvor vi bruger Botox til at behandle f.eks. store porer og fine linjer og rynker.
MicroGold er et svensk produkt og er CE-mærket. MicroGold består af en beholder og et nålehus med 20 nåle. De super tynde nåle er lavet af titanium og er dækket med guld. Når nålene presses ind i huden, åbner beholderen og produktet strømmer ned kanaler i nåle.

Hvad er MicroGold Microchanneling?
Det er en minimalt invasiv hudforyngende behandling, der involverer en beholder med fine nåle, der begge stimulerer kroppens kollagen og hjælper med at dræne ingredienser. De 24 karat guldnåle har mikrokanaler, der gør det muligt for produktet at køre korrekt ind i huden på en kontrolleret måde. Forskellen mellem traditionel microneedling og Microchanneling med MicroGold er, at MicroGolds nåle har kanaler. Produktet følger derfor bringe det ned huden gennem nålen og frigives på den valgte nålelængde.
Med MicroGold kan vi effektivt behandle aldrende hud, strækmærker, fine linjer og rynker, mørke pletter, hyperpigmenteringer og ar, samtid er den fugtgivende, påfyldning og foryngelse af huden.

Hvordan forgår behandlingen?
MicroGold-behandling skaber små, næsten usynlige huller, der tillader Botox, hyaluronsyre, vitaminer og andre ingredienser, der let kan transporteres ind i hudens hud dybde, hvor de kan gavne og skabe langvarig effekt. Huden absorberer vækstfaktorerne og reagerer ved at begynde at forny sig ved hjælp af sin egen helingsproces.

Er MicroGold behandling sikker?
Ja, absolut! Denne avancerede form og udvikling af microneedling er sikker og kan anvendes i områder, hvor laserbehandlinger og dybtgående peeling normalt ikke udføres.

Der er sjældent brug for noget bedøvelsesmiddel, ikke engang anæstetisk creme. De små Mikrokanaler lukkes inden for en time, så infektioner efter en behandling er meget sjældne.
Behandlingen kan udføres i kurer med 3-4 ugers intervaller.
Produkter der kan bruges sammen med MicroGold:
Hyaluronsyre er et blødt gelagtigt stof, som absorberer vand og fugt i dybden af huden i det behandlede område og giver forbedret fasthed, elasticitet og gør huden glattere.

Botox (mikrobotox) anvendt i Dermis (ikke i musklen) hjælper med at hjælpe kontrakt på pore-åbning. Dette er den eneste anerkendte behandling, der faktisk har indflydelse på porestørrelse.
Vækstfaktorer stimulerer huden til forbedret healing efter f.eks. laser og hjælper til at opretholde kollagen niveauer i huden.
Pigmentinhibitorer forhindrer melaninrespons. Kombineret med solbeskyttelse falder uønsket misfarvning.

Kontraindikationer:

 • Aktiv acne
 • Blødningsforstyrrelse
 • Inflammeret rosacea
 • Epilepsi
 • Tendens til Keloid-dannelse ar
 • Vanskeligheder med diabetes (du skal først have et stabilt blodsukker)
 • Roaccutan behandling i de sidste 6 måneder (afhængig af hudtilstand)
 • Alvorlig dermatitis
 • Hyppig infektion i kroppen og / eller huden
 • Strålebehandling eller laserbehandling i området sidste år
 • Gravid eller ammende
 • Blodfortyndende medicin
 • Forringet immunforsvar – kan forårsage infektioner efter behandling
 • Patienten bør ikke behandles med Botox eller lignende muskelafslappende midler 48 timer før MicroGold på grund af risikoen for fejljustering af injiceret toksin.
 • Mindst 2 uger mellem behandling med filler og behandling med
  Micro Gold.
 • Risiko for betændelse.
 • MicroGuld før og efter behandling

Før behandling:

 1. Sol og solarium bør undgås mindst 24 timer efter og helst 1 uge før behandling for at undgå risikoen for hyperpigmentering
 2. Behandlingsområdet skal være rent og fri for alle typer cremer og solblokker.
 3. Området må ikke have været behandlet med kemiske peeling mindst 2 uger før behandling
 4. Undgå at bruge Retin-A (A vit.syre produkter) eller lignende i mindst 1 uge før behandling
 5. Ingen voks eller anden kemisk depilering mindst 2 uger før. Barbering kan udført umiddelbart før og 48- 72 timer efter behandling, forudsat at huden er ikke irriteret.
 6. Man må ikke være gravid eller ammende.
 7. Områder med permanente eller kosmetiske tatoveringer bør ikke behandles med MicroGold.
 8. Hvis man har herpes, uanset aktiv eller passiv på tidspunktet for behandlingen, så anbefales Zovir-kur.
 9. Væsentlige ændringer i patientens medicinske status skal indberettes til terapeuten før behandling ved konsultationen.

Efter behandling:

 1. Der kan opleves rødmen og svag hævelse af huden som ved solskoldning.
 2. Dette forsvinder normalt efter et par timer.
 3. Ansigtet skal ikke vaskes/renses i de første 6 timer. Brug derefter et mildt renseprodukt og rengør forsigtigt. Du kan vende tilbage til din normale behandling næste dag. Undgå dog stærkere ingredienser såsom syrer og retinol ca. 5-7 dage efter behandling.
 4. Ingen solbadning i mindst 24 timer efter behandling, fortrinsvis 1-2 uger. Brug altid SPF 30-50
 5. Der må ikke bruges eksfolierende produkter i mindst 2 uger efter behandling.
  Ingen motion, sauna eller dampbad, hvis der stadig er hudirritation efter behandling.
 6. Sov på ryggen og med hovedet højt for at mindske enhver hævelse
 7. Der må ikke bruges makeup i mindst 6 timer efter behandling.
 8. Vi anbefaler en “vedligeholdelsesbehandling” 2-3 gange om året.