Før

 

Efter 4 behandlinger

 

Før

 

Efter

Metoden

Mesoterapi stammer fra de græske ord ”mesos” og ”therapeia”, som betyder medicinsk eller kosmetisk behandling, hvor forskellige aktive cosmeceuticals transporteres ned i hudens dybere lag, enten ved injektioner eller microneedling.

Mesoterapi er udviklet af den franske forsker Michel Pistor omkring 1950.

Der er igennem en længere årrække lavet flere kliniske studier, der dokumenterer virkningen af mesoterapibehandling.

Mesoterapi er en relativ ny generation af hudbehandling herhjemme – på verdensplan har mere end 1,5 mio. mennesker fået behandlingen, og dette tal vil kun stige.

Mesoterapi er en yderst effektiv anti-aging behandling, der med dens unikke cocktails af bl.a. hyaluronsyre, vitaminer, mineraler, enzymer, antioxidanter, peptider, aminosyrer og Q10 der sammen med

de mange små kontrollerede prik i huden, tilfører fugt og stimulerer hudens naturlige cellefornyelse. Det betyder, at du her har en behandling, som ikke kun giver slapt væv mere fylde samt reducerer linjer og ar, men også samtidig genopbygger din hud.

Disse cocktails, som lægges ind i hudens øverste lag, kan skræddersys alt efter behov.

Behandlingen kan udføres overalt – ansigt, hals, bryst og hænder er de mest anvendte steder, men også ar / strækmærker på kroppen kan behandles.

Mesoterapi er uovertruffen til behandling af:

 • Rynker og linjer
 • Rygerhud
 • Solskadet hud
 • Ar og acnear
 • Bumset og uren hud (aktiv acne)
 • Store porer
 • Pigmentforandringer
 • Sart og sensibel hud (rosacea)
 • Opstramning af huden – Anti-aging
 • Cellulite
 • Strækmærker

Forskellen mellem Mesoterapi og Botox / fillers er, at du ved Botox/ fillers får et hurtigt resultat.

Det gør du ikke med Mesoterapi. Der skal flere behandlinger til.

Fordelen ved denne type behandling er, at huden samtidig via bittesmå kontrollerede nåleprik, starter en naturlig produktion af nye friske hudceller. Dette betyder en kickstart af hudens naturlige genopbygning.

Egenskaber, vi kun kan se fordele ved.

Hvor hurtigt er der effekt?

Allerede efter de første behandlinger ser du ændringer. Huden får mere glød, og du kan mærke mere fasthed i dit bindevæv. For fuld effekt skal du have 3 til 6 behandlinger, alt efter hvad du behandles for.

Gør det ondt?

Nej, for hvis det er nødvendigt overfladebedøver vi din hud, så du stort set intet mærker under behandlingen.

Er huden medtaget lige efter?

Huden er rød og varm, men allerede dagen efter har de aktive stoffer fordelt sig i det øverste hudlag, og rødmen er aftaget. Der kan være enkelte små mærker, som dog vil være væk på dag 2, hvor du kan begynde at se resultatet. Vælg hele ansigtet eller blot punktbehandling – men hvorfor ikke genopbygge hele huden?

Trin 1. Forberedelse af huden

Inden du går i gang med dit mesoterapibehandlingsforløb, vil det være en fordel at forberede huden, ved at bruge Chroma Night i 5 til 8 dage inden den første behandling.

Chroma Night har en peelende effekt, som starter processen med at lysne pigmentpletter og fjerne små ujævnheder i huden.

Trin 2. Personlig tilpasset behandling

Mesoterapi udføres kun på udvalgte klinikker og altid af uddannede og certificerede behandlere.

Du får en personlig konsultation, hvor din behandler efter en analyse af din hud og de hudproblemer du ønsker at blive behandlet for, laver din behandlingsplan.

Når I har aftalt behandlingsforløbet, og gennemgået patientinformationen, skal du have taget billeder til din journal.

Så er du klar til at starte på dit mesoterapibehandlingsforløb.

Din behandler sammensætter de aktive ingredienser til en personlig cocktail, der vil give dig det bedst mulige resultat.

De aktive stoffer er en bred vifte af vitaminer, mineraler, aminosyrer, Q10, peptider, antioxidanter, planteekstrakter, frugtsyrer, koffein og hyaluronsyre.

Der er flere muligheder for hvordan stofferne kan sluses ned i huden. Det kan gøres med en lille rulle med mange ultratynde og sylespidse nåle, en lille elektrisk pen med de samme nåle som på rullen eller en ”Mesogun” der lægger små dråber af stoffet ind under huden.

Mesoterapibehandling henvender sig til både kvinder og mænd i alle aldre, samt til acneplagede teenagere.

Mesoterapi kan bruges på alle hudtyper, i modsætning til laserbehandling, der kun kan bruges på lyse hudtyper.

Du må ikke blive behandlet hvis du lider af dårlig reguleret diabetes, er i lægeordineret blodfortyndende behandling, er gravid eller ammer, har infektioner i behandlingsområdet eller hvis du danner keloide ar.

En mesoterapibehandling tager mellem 15 og 60 minutter alt efter hvor stort et områder der skal behandles.

Din behandling afsluttes med ResKue creme på det behandlede område. Dette dæmper rødmen, giver huden fugtighed og beskytter den åbne hudbarriere.

Du skal i de næste 8 til 10 timer bruge HydraRepair creme efter behov. Det vil sige når du føler din hud er tør, varm og stram.

I 2 uger efter en mesoterapi behandling skal du dagligt bruge creme med minimum SPF 25.

Vi anbefaler at du bruger Skin Protect SPF 50+.