Solskadet hud efter 3 IPL behandlinger

Rosacea efter 3 IPL behandlinger

Solskadet hud efter 4 Elipse behandlinger

IPL behandling | Ellipse Behandling‎ | Photo-rejuvenation

Photorejuvenation er en blød æstetisk og dermatologisk behandling med IPL-systemet (Intenst Pulserende Lys). Ellipse er en af ​​verdens førende leverandører af IPL løsninger til vaskulære behandlinger og hårfjerning. Disse omtales normalt som Ellipse behandling eller IPL behandling.

Et strålende nyt ansigt

Mange kunne tænke sig et friskt og ungt udseende hele livet. Men det er ikke så let, idet huden forandrer sig med alderen. Solen har en stor del af skylden for hudens aldring, som viser sig ved at huden bliver mere slap, der opstår grove porer, diffus rødme og karudvidelser. Photo-rejuvenation behandling med Ellipse-systemet kan give dig et yngre og friskere udseende. Det ufarlige, synlige lys fra Ellipsen fjerner tydelige, overfladiske blodkar, og mindsker diffus rødme samt forbedrer hudens struktur og overflade. På den måde er det med IPL-behandling således muligt at fjerne eller reducere f.eks rynker, karsprængninger, acne, rosacea, portvinsmærker.
Ansigt, hals, bryst, krop, arme og ben kan behandles.

Hvordan forbedrer Photo-rejuvenation hudens struktur?

Når vi ønsker at forbedre hudens struktur, anvendes en meget kort lyspulslængde, og et andet energiniveau, således at lyset trænger ned i læderhuden (dermis) og fremkalder en ganske let og kontrolleret inflammation, som producerer vækstfaktorer, der igen stimulerer hudens celler til at øge produktionen af kollagen og elastin.
Denne virkning er dokumenteret ved kliniske forsøg, hvor kollagendannelsen øges med i gennemsnit 92%, 2 til 3 dage efter behandlingen i forhold til hudens normale produktionshastighed af kollagen. Denne produktion holder sig højere end normalt og falder løbende over de næste 2 til 6 måneder, indtil produktionen når normalniveauet igen.

Photo-rejuvenation består af to behandlingstrin.
Trin 1, som er rettet imod synlige, overfladiske karudvidelser samt diffus rødme.
Trin 2, som er rettet mod reduktion af grove porer, let reduktion af fine rynker og dermed en forbedring af hudens struktur.

Forbedring af hudens struktur:
Ved IPL behandling af hudens struktur, vil det være en fordel at

1. Forbehandle huden med A-vitaminsyre-creme i minimum 4 uger inden behandlingen. Med forbehandlingen øges overhudens omsætning af overhudsceller, de døde, forhornede celler falder af, og nye celler dannes. Hermed øges hudens lysgennemtrængelighed, og effekten forbedres. A-vitaminsyrecreme stimulerer endvidere kollagenproduktionen i læderhuden, derfor anbefaler vi at cremen anvendes i flere måneder efter behandlingen. A-vitaminsyrecremen anvendes kun om aftenen.

2. Gentage behandlinger: Hver behandling øger kollagendannelsen, som herefter aftager over 2-6 måneder, indtil normalniveauet nås igen. Derfor anbefaler vi genbehandlinger med 2-6 måneders interval, således at hver enkel behandling giver mest mulig kollagendannelse.

3. Undgå medicin, som hæmmer inflammationen: Effekten af behandlingen kan formentlig blive hæmmet, hvis man i den periode, hvor forøget bindevævsdannelse finder sted, indtager medicin, som hæmmer inflammationen. Det drejer sig om medicin som f.eks. Prednison, kemoterapistoffer, immunhæmmere (f.eks. Sandimmun, Methotrexate), gigtmedicin (NSAID-præparater, og præparater, der indeholder acetylsalicylsyre).

Hvis du tager disse midler, kan du ikke behandles. Hvis du i samråd med din læge holder pause, skal pausen være 1 uge før til 3 måneder efter IPL / Ellipse behandlingen.

Efter behandlingen:
Er man let rød og let varm i ansigtet i ca. 30 minutter. Efter behandling af hudstrukturen er der ikke specielle forholdsregler, men da solen nedbryder kollagen, anbefales det at undgå solen eller at anvende høj solfaktor, hvis man færdes i solen.
Når man anvender A-vitaminsyrecreme skal man undgå solen eller anvende høj solfaktor(SPF30), hvis man færdes i solen, idet solens UVA og UVB lys lettere kan trænge ind og ødelægge hudens struktur.
Hvis man har forbehandlet huden med A-vitaminsyrecreme, er det en fordel at fortsætte med denne, for at stimulere kollagenproduktionen yderligere.

Generelt om photo-rejuvenation behandling:

Hvad skal jeg huske inden IPL behandlingen?
Da Ellipselyset lettest kan trænge igennem en lys hud, er det vigtigt, at huden ikke er solbrændt, solariebrun eller brun af selvbruner. Det er en fordel, hvis du møder uden make-up.

Hvor lang tid tager det?
En behandling af et helt ansigt tager under 30 minutter.

Hvordan føles behandlingen?
De fleste beskriver IPL behandlingen som en varm, let brændende fornemmelse.

Er der risiko for bivirkninger?
Hvis man behandler solbrændt hud, er der risiko for en overfladisk forbrænding, som kan give overfladiske sår og efterfølgende lysfarvning af huden. Dette kan ligeledes ses ved behandling af en hud med mange karudvidelser.
Hudfarven normaliseres dog som regel efter 3 til 6 måneder.
Hvis du ikke beskytter din hud mod solen indtil huden har normaliseret sig efter behandlingen, er der risiko for mørkfarvning af huden, idet huden er mere lysfølsom så længe den er let rød og irriteret efter behandlingen.

Inden behandling
Ifølge bekendtgørelse fra Sundhedsstyrelsen skal du modtage både en skriftlig og en mundtlig information om behandlingen.
Ved forundersøgelsen, hvor den mundtlige information vil finde sted, er du meget velkommen til at tage en ven eller veninde med

Er effekten dokumenteret?
Et studie udført på Privathospitalet Mølholm og Malmö Universitetshospital, Sverige, viser at næsten 80 % af patienterne opnåede mere end 50 % reduktion i. Ved behandling af karudvidelser fandt man hos 70 % af patienterne en reduktion på mere end 50 %. Resultatet blev opnået efter i gennemsnit 1,47 fullface behandlinger.
Som en sidegevinst havde mere end halvdelen af patienterne opdaget en betydelig forbedring i hudens struktur.
Efter én Photo-rejuvenation behandling (trin 2) fandtes kollagenproduktionen øget med 92 % mere end normalproduktionen i huden 72 timer efter behandlingen

Kontakt: 4410 6100 eller book on-line