CK Kosmetisk Klinik

facebook-logo

 

 

 

 

 

 

 

ASAP AHA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

i.d. bareMinerals naturlig makeup

Hudpleje produkter

PCA

Huden er kroppens største organ og afspejler vores helbredstilstand. Daglig brug af produkter, der tager sig af hudens sundhed, får din hud til at se yngre ud og have en sund og strålende glød. Ved at bekæmpe frie radikaler, inflammation, øget cellefornyelse og kollagen produktion opnår vi, at huden forbliver sund, så vi får fantastiske resultater på huden i ubalance.
Døjer du med hudproblemer som følsom hud, rosacea, eksem, akne, uren hud eller solskader, har vi produkter, der er klinisk dokumenterede i deres virkning.
Hvis du er opsat på at holde din hud i optimal stand og ønsker at kæmpe aldring, er PCA SKIN serien til dig.
Anbefalet af American Cancer Society. 

ASAP

ASAP (Australian Skin Approved Products) er udviklet af Dr. Groose, en anerkendt australsk kosmetisk plastikkirurg. Dr. Grose har desuden en grad i farmakologi samt obstetrik/gynækologi. Hudplejeserien forhandles bredt af de største klinikker i Australien og i en række Europæiske lande via nationale distributører.

Mere information om Dr. Groose og link til producentens hjemmeside findes her

Produkter i denne serie indeholder ren glycolsyre også kaldet AHA (alfahydroxyacid = frugtsyre). Der anvendes kendte høje koncentrationer og virkningsfulde pH-værdier.

AHA har den egenskab at de øverste døde hornlag fjernes fra huden, dels ved at opløse de døde hornceller, dels ved at opløse båndene (limen) mellem disse celler. Herved får huden et mere sundt og blankt udseende. Virker også let stimulerende på væksten af overhuden (epidermis). Til sværere acne anvendes glycolprodukter, der også indeholder salicylsyre.

Produkterne kan anvendes af alle hudtyper, normal -kombination - olieret og ældre hud.

LYCON voks

I klinikken anvendes Lycon voks, som blev etableret i Australien, i 1978, af den internationalt anerkendte skønhedsterapeut Lydia Jordane. LYCON voks nyder godt af sit velfortjente ry som Crème de la Crème indenfor hårfjerningsvoks verden over, og er det foretrukne valg på de allermest eksklusive og kendte Spas og saloner i mere end 35 lande.

Lycon Hot Wax er en enestående voks, der er uovertruffen, bl.a. fordi den fjerner hår i begge groretninger på samme tid. Der lægges først en beskyttende olie på huden, som gør at voksen ikke klistre og at huden utroligt hurtigt bliver rolig igen. Påføres med engangsspartel og fjernes uden strips. En meget mindre smertefuld voksbehandling. En voks uden sammenligning og den er i stand til at fjerne hår helt ned til 1 mm, så nu er det slut med at vente på, at hårene bliver lange nok. Perfekt til sarte områder, så som ansigt, armhuler og intim voks.

Specielt udviklet med den fineste naturlige harpiks, bivoks og sanselige, aromaterapi, leverer LYCON enestående resultater, idet den fjerner genstridige hår helt ned til 1 mm. Samtidig med LYCON's lave temperatur, superflexible og milde voks, leverer den en plejende og fugtende behandling som en ekstra luksus for huden, på selv den mest sensitive hud.

Brasiliansk eller Brazilian wax som det også kaldes, handler om at fjern alt hår på de nedre regioner inkl. ydre kønslæber samt mellem ballerne. Ved en Brasiliansk/Brazilian voksbehandling efterlades kun en tynd stribe på venusbjerget, hvorimod ved en Hollywood fjernes alt. Du bestemmer selv hvor meget du vil have fjernet.


i.d. bareMinerals - 100% naturlig makeup

100% RENE FOUNDATIONS, ROUGE OG ØJENSKYGGER.
PLEJENDE MASCARA, LÆBESTIFTER, LIPGLOSS M.M.


BASERET PÅ RENE MINERALER FRA NATUREN
i.d. - bareMinerals er baseret på 100% rene mineraler fra naturen og er den reneste makeup-serie på markedet. Traditionel makeup indeholder konserveringsmidler, parfume, emulgatorer, mineralolie, kunstige farvestoffer eller andre kemiske stoffer, som kan give sensitiv, tør eller uren hud.

GIVER ET USÆDVANLIGT NATURLIGT RESULTAT
i.d. - bareMinerals er mikroniseret pulver af mineraler, som ganske enkelt børstes på huden. Pulveret smelter på huden, så du ikke ser sminket ud, og uden at du får streger. Samtidig har i.d. - bareMinerals en meget god dækkeevne, som gør linjer, urenheder og uensartet hudfarve mindre synlig. i.d. er også ideel til mænd, som ønsker at skjule urenheder.

FORBEDRER OG FOREBYGGER UBALANCERET HUD
i.d. - bareMinerals arbejder med huden, ikke mod den. Flere af mineralerne har plejende virkninger. Forskning viser at i.d. - bareMinerals bl.a. reducerer hudirritationer, rødhed, akne, tørhed og hudældning. Serien er derfor ideel til alle med hudproblemer, men også for at forebygge ubalanceret hud. i.d. - bareMinerals passer derfor til alle hudtyper.

MED NATURLIG SOLBESKYTTELSE
i.d. - bareMinerals har solfaktor 15 med naturlige mineralfiltre. Bl.a. anvendes zinkoxid, som giver markedets bedste beskyttelse mod UVA-stråler og dermed mod hudældning og hudkræft. i.d. makeup anbefales derfor af den Amerikanske kræftforening.