Før

 

Efter 1 behandling

 

Før

 

Efter 1 behandling

 

Før

 

Efter 2 behandlinger

HI-FU (High Intensity Focused Ultrasound)

HI-FU er en avanceret kosmetisk teknologi for ikke-kirurgiske ansigtsløftninger.
Med alderen mister kollagenet sin strukturelle sammensætning, hvilket medfører rynker og slap hud.
Tidligere har det kun været muligt at trænge så langt ned ved hjælp af kirurgi. Resultatet er en termomekanisk proces, der øger blodcirkulationen, booster elastin- og kollagen produktionen, stimulerer dannelsen af nye hudceller og opstrammer løs hud.

HI-FU er ultralyd. En væsentlig anderledes energiform end f.eks. IPL (intensiv puls lys), laser og RF (radiofrekvens).
HI-FU beskadiger ikke hudens overflade, men trænger dybere ned og arbejder med højere temperaturer end de andre kendte teknikker.

Virkningsmekanismen
HI-FU arbejder i dybden, hvor de strukturelle svagheder starter. Der skabes en sammentrækning og en opstramning af vævet samtidig med at der dannes nye kolagenfibre.
Fokuseret energi sendes ned i hudens dybere lag. Der efterlades ingen irritation eller rødme.
Den fokuserede energi arbejder på forskellige dybder og giver en 3D-effekt i huden (opstramning, kollagen produktion og rynkereduktion)
Der sker en sammentrækning af underhuden, som tidligere kun var muligt med kirurgi.
Fokuseret varme leveres i den ønskede dybde og stimulerer hudens helingsproces, der igangsætter produktion af nye kolagenfibre, så huden genvinder sin spændstighed.
Efter 1-2 behandlinger opnås unikke, foryngende resultater. De første resultater ses efter 8-10 uger. Det optimale resultat ses efter 6 måneder.

Behandlingen foregår ved, at hudområdet tegnes op med såkaldte “behandlingsstreger”. Derefter påføres en kontaktgel, hvorefter du med lysapparatets hoved, modtager en, til din hud indstillet, behandling. HI-FU behandlingen skræddersys til kundens individuelle behov og ønsker.

Varighed: Behandlingens varighed afhænger af områdets størrelse. Som regel tager en fuld ansigtsbehandling omkring 75 minutter. Fuld ansigtsbehandling inkl. hals tager omkring 90 minutter.
Kropsbehandlinger noget længere.
HI-FU er egnet til hele ansigtet, opstramning af halsen, konturering af kæbelinje, brynløft, decollete/bryst, slap hud på overarme og mave.

Hvad mærker jeg? Du bliver ikke bedøvet, og mange personer beskriver følelsen i det behandlede hudområde som en varmefornemmelsen, der kommer efter en dag på stranden. Under selve behandlingen mærker du intervaller med en smerte, som om du bliver ramt af små lette elektriske stød. Smertetolerancen er meget individuel.
Vi anbefaler at du tager 2 tabletter Panodil á 500 mg og 400 mg Ibuprofen 1 time før behandling.

Før behandlingen:
7 dage inden og 7 dage efter, anbefales at bruge en speciel fugtmaske 1 gang om dagen.
3 dage inden behandlingen må du ikke have påført frugtsyre-cremer eller A-vitaminsyre-cremer. Disse produkter kan irritere huden i forbindelse med behandlingen. Undgå også sol eller solarie 1 uge inden.
Huden skal være afrenset og fri for makeup på behandlingsdagen

Hvor mange behandlinger?
Er afhængig af alder og hudens tilstand.
35-45 år: 1-2 behandlinger med 30 dages mellemrum
45-55 år: 2-3 behandlinger med 30 dages mellemrum
55-75 år: 3 behandlinger med 30 dages mellemrum ?
Vedligeholdelse 1-2 gange årligt.

Efter en behandling kan der forekomme let rødme, som oftest aftager inden for et par timer. Enkelte vil opleve let hævelse, som kan vare fra få timer til et par døgn. Dette ses især efter behandling af øjenomgivelserne.
Hævelsen er et naturligt respons på behandlingen og bør IKKE give anledning til behandling, med UNDTAGELSE af svær hævelse. Enkelte har oplevet ”blå mærker”.
Som hovedregel kan alle normale aktiviteter genoptages umiddelbart efter behandlingen. Den kræver ingen sygedage. Du kan gå direkte på arbejde eller til fest efter endt behandling.
Du vil kunne se og mærke en forskel efter 2-3 måneder og mange vil kunne se fremskridt helt op til et år.

Hvem kan ikke behandles?
Gravide og ammende
Personer med hjerte-, lever og nyresygdom, hudsygdom, pacemaker,
med indopereret metal i behandlingsområdet eller som har fået filler i behandlingsområdet inden for de seneste 6 måneder.