CK Kosmetisk Klinik

facebook-logo

Behandling af rynker

 

Fjernelse af rynker ved øjnene

 

Madonnabehandling Intraceuticals behandling Oxygen Lift Rynke behandlinger

 

Fjernelse af rynker omkring munden

 

Rynke behandling

 

Botox behandling af rynker

 

Rynkebehandling med Laser foera

 

 

Rynker

Omkring 25 års alderen begynder de første hudforandringer at vise sig, idet øjenbrynene synker nedad, og omkring de 30 har de fleste fået lidt overskud af hud på de øverste øjenlåg.

De følgende år uddybes furen mellem næsen og mundvigene, og ved 40 års alderen kan man ane de første panderynker og rynker omkring øjnene.

Når man runder de 50 har øjnene mistet deres mandelform og virker mindre. Næsespidsen begynder at vende nedad, og nu begynder der at vise sig rynker omkring munden og på halsen.

Forandringerne skyldes ændringer i ansigtsskelettet og muskelfylde, omfordeling af fedtvævene, samt slaphed af bindevæv og hud.

Muligheden for at rette op og "skrue" tiden tilbage er mangfoldige og til trods for, at det i de fleste tilfælde er nødvendigt med en mindre eller større operation, er det også muligt - et stykke hen ad vejen - at vedligeholde resultatet med forskellige medicinske procedurer, hudplejeprodukter og eventuelle ændringer i livsstil.


Rynkebehandlinger


Når de første forandringer begynder at vise sig, er det som regel nok at foretage en grundig og regelmæssig hudpleje med gode produkter, hvor afrensningen er det primære, samt fugtpleje. Vi tilbyder følgende rynkebehandlinger:

De første fine linjer kan fjernes med en let peeling. Her i klinikken anvendes produkter baseret på Glykolsyre (AHA-syrer) Glykolsyre virker på hudens ydre lag og forebygger dannelsen af et ydre hornlag (hyperkeratase), derudover bindes væske. En yderligere egenskab ved Glykolsyre er dets evne til at fjerne pigmentforandringer.
Produkterne kan med fordel bruges til personer med følsom hud, og kan anvendes på alle hudtyper.

Er huden blevet slap og rynket, som tegn på fugtmangel? Så er den nye Intraceuticals Oxygenlift, den såkaldte Madonnabehandling svaret, og den ultimative løsning for dig.
Se afsnittet om Intraceuticals Oxygenlift eller Madonnabehandling

Til opbygning af kollagenerne i huden kan anbefales photo-rejuvenation. Se afsnittet om photo-rejuvenation

Er linjerne lidt dybere kan der med fordel foretages en hudslibning - en såkaldt mikrodermabrasio. Se afsnittet om hudslibning

Hvis der ønskes en dybere hudbehandling, kan der foretages en kemisk peeling, hvor dybere rynker, samt milde acnear kan fjernes. Se afsnittet om kemisk peeling

Som det sidste nye tiltag indenfor rynkebehandling af middeldybe rynker i ansigt, hals og decollete samt behandling af acnear anvendes Dermaroller-behandling

Se afsnittet om Dermaroller


Sculptra


"Facelift uden kniv" resulterende i dit eget naturlige udseende, som da du var 10-15 år yngre i modsætning til "facelift med kniv", hvor huden fortsat er tynd og strammet op således, at man ofte tydeligt skifter udseende (ikke ligner sig selv som man tidligere så ud med tydelige permanente ar) til en pris, der vanligvis er 3-4 gange højere. Varigheden er ofte som med Sculptra, 2-5 år afhængig af livskvalitet og solskade. "Down time" er også væsentlig længere.

Få ansigtsløftning og reduceret rynker og furer med den ny Sculptra™ behandlingsmetode

Sculptra™ er en særdeles effektiv ny injektionsbehandling, som stimulerer hudens kollagen og opbygger huden indefra.

Sculptra™ er dannet af stoffet mælkesyre, som findes naturligt i din organisme. Efter nogle måneder øges det naturlige niveau af kollagen, således at huden genvinder sin glathed og spændstighed.

Gradvist oplever du at dit ansigt genvinder struktur, volumen, glathed og spændstighed. Rynker, furer og linier reduceres markant, og du får et yngre og naturligt smukt udseende. Der foretages med andre ord en ansitsløftning uden brug af kniv

Sculptra™ er 100 % biologisk nedbrydeligt og forsvinder helt fra kroppen i takt med, at virkningsmekanismen aftager i løbet af nogle år. På grund af Sculptras™ naturlige egenskaber er allergisk testning ikke nødvendig.
Sculptra nedbrydes til kuldioxid og vand.
Poly-L-mælkesyre har været anvendt i kirurgien i mere end 25 år, og siden 1999 er mange hundrede tusinde patienter blevet behandlet med Sculptra™.

Sculptra™ virker gradvist, og de synlige resultater kan normalt konstateres efter ca. 6 uger. Normalt kræves 2-3 behandlinger for at opnå det ønskede resultat. Efter behandlingen vil du have glæde af resultatet i op til 2-5 år.

Behandlingen udføres af speciallæge Vibeke Kassis
Rynker omkring munden - såkaldte "rygerynker" og dybere rynker i ansigtet kan udfyldes med "fillers" Se afsnittet om "fillers"
Vredesfure - furen mellem øjenbrynene, "kragetæer" omkring øjnene samt "bekymringsrynker" i panden, neutraliseres med injektion af Botox. Se afsnittet om Botox

Er der mange dybe rynker flere forskellige steder i ansigtet eller er de enkelte rynker meget dybe, kan der foretages en laserbehandling.

Denne behandling er et større indgreb, som kræver en rekreationstid på ca. 2 uger. Resultatet er flot og holdbart.