CK Kosmetisk Klinik

facebook-logo

 

 

Hårfjerning med sukker

Sugaring er en ældgammel hårfjerningskunst og manuel teknik, der har været praktiseret gennem århundreder af kvinder fra Mellemøsten. Sukkermassen masseres ind i huden med hånden ved lunken temperatur. Det er miljøvenligt og er den reneste og mest naturlige måde at fjerne uønsket hår på til nutidens kvinder og mænd. “Produkterne er 100% naturlige, bestående af sukker og vand. De er hypoallergeniske, og fremragende for eksem og psoriasis!”På grund af dens mildhed kan sugaring-massen anvendes mere end én gang på det samme område; den eksfolierer kun døde hudceller, som så resulterer i en mere grundig fjernelse af hår, hvilket efterlader huden silkeagtigt glat og blød. Der er en større formindskelse (permanent) af hårvækst, fordi håret fjernes helt med vækstretningen uden at efterlade knækkede hår i hårsækkene.

EpilaDerm enzymerne giver langvarige resultaterEfter hårfjerning påføres EpilaDerm Enzyme Complex til enzymatisk, vedvarende hårvækst reduktion og samtidig pleje af huden. Med EpilaDerm enzymaktiviteten fratages hårfollikelen langvarigt grundlaget for vækst og resultatet er som regel en væsentligt længere hårfri periode og forringet hårvækst med færre, tyndere og lysere hår.

Hvad er et (EpilaDerm) enzym?Et enzym er et biomolekyle, som regulerer mange stofskifte processer i kroppen. EpilaDerm enzymer er specialiserede i at spalte den type proteinforbindelser som findes i hårets vækstceller. Denne irreversible proces (proces som ikke kan vendes) fratager håret grundlaget for genvækst og reducerer eller stopper med tiden fuldstændigt dannelsen af nye hår.

Er en EpilaDerm behandling sundhedsskadelig?Nej, EpilaDerm enzymerne har en behagelig kølende og plejende effekt på den epilerede hud og er fundet fuldstændig uskadelige i dermatologiske test. EpilaDerm produceres i Danmark under strenge hygiejniske betingelser som lever op til EU‘s strenge krav.

Findes EpilaDerm enzymerne også til hjemmebrug?Som supplement tilbyder vi dig EpilaDerm HomeCare produkterne på enzym basis. De optimerer behandlingen og plejer huden mellem EpilaDerm-behandlingerne hos kosmetologen.

Fjernes hårene for altid?I dermatologiske test er der blevet målt en reduktion af hårvæksten på over 41% allerede efter 6 måneder. Der blev samtidig konstateret at de resterende hår var blødere, tyndere og lysere.Efter endt voksbehandling behandles det voksede område med Epiladerm 2 fase enzyme complex, hvorved hårvæksten over tid reduceres, hårene blive tyndere og nogle forsvinder helt over tid.

Se priser på hårfjerning med sukker