CK Kosmetisk Klinik

facebook-logo

 

eyelashextension

EYELASH EXTENSIONS:

ADVARSEL!! Hvis du er allergisk overfor dyrehår, kan du ikke få påsat eyelashextensions, da vipperne er lavet minkhår.

Få smukke lange vipper der holder i op til 4 uger. Nyd at du kan vågne op hver morgen med lange smukke vipper, de kræver ingen pleje eller mascara. Vipperne er mørke, lange og super flotte.
Extensions sættes på med ufarlig og holdbar lim. De sættes på i enkelthårsextensions af mink og i forskellige længder, som afhænger af dine egne vipper. Vipperne skal genopfyldes ca. hver 3 uge.

NB: Det flotteste resultat opnås hvis dine egne øjenvipper er sorte. Kan med fordel farves lige inden påsætningen.

OBS! Du bedes møde uden mascara.
Forsøg ikke selv at fjerne dine extensions da du kan risikere at knække dine egne vipper.

Du skal undgå at bruge mascara mens du har vipperne på, da olieholdige mascara kan få vipperne til at falde af.
Ca.10 % af dine vipper fornyes hver måned og det er derfor normalt at nogle af dine egne vipper falder af og dermed kan extensions også falde af.

LASH LIFT

Ønsker du ikke kunstigt påsatte vipper, men et mere naturligt look, hvor dine naturlige vipper synes længere og mere voluminøse? Så er Lash Lift helt sikkert noget for dig. 

Lash Lift giver et flot naturligt look, hvor dine naturlige vippe vil synes længere og mere voluminøse. Ved et Lash Lift løftes og bukkes vipperne skånsomt og giver et look, der holder  op til 6-8 uger. Lash Lift er en helt ny teknologi, hvor vipperne bues på betydeligt mere skånsom måde. Ud over bukket er det også muligt at farve de øverste vipper under lash Lift. Det er vigtigt du gør mig opmærksom på, at du også ønsker dine vipper farvet, når du booker tiden.

Behandlingen

Behandlingen foregår ved at du ligger på ryggen på en briks med lukkede øjne. På dine øvre øjenlåg ligges silikonepads, hvor dine øjenvipper fæstnes til med en vandbaseret gele. Herefter påføres der Lash Lift permgel til vipperne, og den får lov at virke i 10-15 minutter. Efter 10 minutter neutraliseres permgelen, silikonepaden fjernes og vipperne renses for gele. En utrolig skånsom og behagelig måde, at få bukket sine vipper på. Man kan vælge mellem om vipperne skal have et dramatisk vip eller mere naturligt vip. 

Det er vigtigt at nævne, at de øverste vipper vil blive lidt bleget ved et Lash Lift. Man vil derfor næsten altid vælge at farve de øverste vipper under Lash Liftet. Ønsker du farvning og både de øvre og nedre vipper skal dette gøres et par dage efter Lash Lift-behandlingen. 

VIGTIGT
De første 24 timer efter behandlingen anbefales det, at vipperne ikke udsættes for vand, damp, sauna eller makeup. Lash Lift er et MEGET naturligt look, og giver hverken flere eller længere vipper. Dine naturlige vipper synes længere, da vipperne bukkes. Derudover så synes vipperne mere tydelige og fyldige når de farves. Ønsker du dog et mere dramatisk look med ekstra fylde og længde anbefaler jeg Eyelash Extensions. 

VOLUMEN 3D EYELASH EXTENSIONS

Minkys Volume lashes påføres med en special teknik, så man kan skabe 2D,3D og helt op til 9D, alt efter hvad man ønsker og ens naturlige vipper kan holde til. Her kan du virkelig skabe et dramatisk og fyldigt look, for dem der ikke har så mange naturlige vipper i sig selv, eller til dem der ønsker mere naturligt fylde.

Volume lashes er en meget finere vippe, som er tyndere end single lashes, da der sidder flere hår på hvert enkelt naturligt hår. Så for at vægten ikke bliver for stor, og for at de naturlige hår ikke bliver beskadiget, bruges disse meget fine lette syntetiske vipper.

Se prisliste