CK Kosmetisk Klinik

facebook-logo

 
 
 
 
ansigtsbehandling

KOSMETOLOG ILONA HAR FÅET SIN EGEN HJEMMESIDE

Se nærmere på www.ilonakosmetologen.dk

Flot hud kræver den rette hjemmepleje med den bedste vejledning!

Ansigtsbehandlinger:

Alle ansigtsbehandlinger bliver tilpasset den enkelte kunde. Vi er alle født med en bestemt hudtype. Hudtypen kan ikke ændres, men ofte har huden også en tilstand, denne kan behandles under hensyntagen til hudtypen. Ved hjælp af en professionel hudanalyse, hvor der bestemmes hudtypen og hudtilstanden, kan jeg give dig denne rette behandling og vejledning i brug af hjemmeplejeprodukter.
 
Ansigtsbehandlinger er for alle, mænd, kvinder og unge netop fordi de tilpasses den enkelte. Hver ansigtsbehandling er individuel. 
 
Hudanalyse
For den bedste pleje af huden, kræves en analyse af huden. Dette sker ved at kosmetologen afrenser huden og undersøger denne under lup og/eller i et scanningsapparat.
Ved køb af produkter sammen med hudanalyse er denne Gratis.
 
Dagen ansigtsbehandling
Afrensning af huden, eksfoliering, maske og afsluttende dagcreme tilpasset hudtypen.
 
Ansigtsbehandling inkl. hudslibning.
Hudslibning forbereder huden, så den bliver bedre til at optage produkterne. Afrensning af huden, hudslibning (overfladen sandblæses med steriliserede aliminium oxid krystaller, der sammen med de fjernede hudceller, suges væk fra huden til en lukket beholder), manuel dubderens, maske og afsluttende dagcreme tilpasset hudtypen.
 
Hudslibning med maskine:
Der indledes med en maskinel slibning af huden efterfulgt af ansigtsbehandlingen. Dette giver en optimal udnyttelse af de produkter som anvende si behandlingen. Dette giver den perfekte teint. Hudslibning + creme eller serum.
 
Antitressbehandling ca 90 min.
Afslappende ansigtsbehandling (ansigtsmassage + ansigtsmaske) med massage af ryg, hænder og fødder.
 
Ansigtsbehandling med dybderens ca. 60 min
Afrensning af huden, eksfoliering, manuel dybderens, maske og afsluttende dagcreme tilpasset hudtypen.
 
Stor ansigtsbehandling ca. 80 min
Afrensning af huden, eksfoliering, manuel dybderens, retning af bryn med voks, massage af skulder og ansigt, maske og afsluttende dagcreme tilpasset hudtypen.
 
Teenagebehandling ca. 50 min (u. 18 år)
Afrensning af huden, eksfoliering, manuel dybderens, maske og afsluttende dagcreme tilpasset hudtypen.
 
Luksus ansigtsbehandling ca. 90 min
Afrensning af huden, eksfoliering, manuel dybderens, retning af bryn med voks, massage af skulder og ansigt, maske og afsluttende dagcreme tilpasset hudtypen + fodmassage
 
Bekæmpelse af rynker: 
Afrensning af huden, eksfoliering, hurtig og intens massage, ansigtsmaske og afsluttende dagcreme eller serum tilpasset hudtypen.
 
 Fire & Ice – frugtsyre behandling 30 min.
Fire and ice behandlingen fra PCA, er en eksklusiv klinisk behandling, som leverer synlige og langsigtede forbedringer i hudens struktur og udseende. se resultat allerede efter første behandling. behandlingen ef speciel velegnet til: reducering af fine linjer og rynker for en mere ensartet og glat overflade.
 

 

massage massage 19 2

 

Kropsbehandlinger

Antistressbehandling
Afslappende ansigtsbehandling med massage, samt massage af ryg, hænder og føder.

Udrensning af ryg
Ryggen renses af, eksfolieres og udrenses. Behandlingen afsluttes med creme.

Wellness ryg massage ca. 30 min

Wellness massage af hele kroppen ca. 60 min

Forkælelse fra top til tå

Nyd 2 1/2 times forkælelse hos de 3 behandlere i klinikken:

- Fodbehandling hos forplejeren

- Ansigtsbehandling hos sygeplejersken

- Anti-stress massage hos kosmetologen

Se priser for kropsbehandlinger

oxygenlift

Oxygen lift / Intraceutical

Hyberbaric Oxygen Therapy (HOT) er betegnelsen for behandlinger foretaget med Ilt under højt tryk og er af forskere over hele verden undersøgt og studeret siden starten af forrige århundrede. Idag ved man at Hyperbaric Oxygen Therapy er gavnligt til bl.a. sårheling, ved akutte brændsår og stråleskader.

Huden får jo hele tiden tilført ilt og næringsstoffer via blodet, men blodgennemstrømningen bliver med alderen svagere. For nogle år siden begyndte australske forskere at forske i, om ikke tilførsel af ilt under højt tryk kunne bruges til forbedring af huden.

De australske dermatologer og hudlæger, havde så fantastiske resultater at de under forskningen oprettede firmaet Intraceuticals og opfandt, som de første i verden, Intraceuticals behandlingsmetoden. Intra = inde i, Ceuticals = huden. Dette er en behandlingsform hvor man kombinerer Hyperbaric Oxygen, altså ilt under højt tryk, sammen med et specieltudviklet serum der indeholder hyaluronsyrer, vitaminer, grøn te og forskellige blødgørere, og ved hjælp af det høje tryk presser serummet ind i huden. Helt uden brug af nåle.

På blot 30 minutter bliver huden frisk, stram og hydreret. En komplet behandling på ca. 35-55 minutter koster typisk ca 1.200 kr. Gentages behandlingen i et kurforløb på 6 gange over 6-8 uger vil effektenkunne holde sig i op til 3 måneder. I et kurforløb får man plejeprodukter med hjem, der yderligere forstærker og forlænger resultatet.

ADVARSEL MOD KOPIBEHANDLINGER

Bed om den Originale Intraceuticals Infusion. Adskillige klinikker sælger en behandling som de måske kalder Hollywood behandlingen eller endda Oxygenlift / Madonnabehandlingen uden at det er den originale behandling som Madonna bruger.

Virker den originale Intraceuticals bedre end andre behandlinger?
I stedet for argumentere for dette er det bedre at anskue det på den måde:

Madonna har råd til at betale for det bedste af det bedste her i denne verden. Hun kunne endda få millioner for blot  at sige hun brugte et produkt. Men Madonna m.fl. har valgt Intraceuticals efter en grundig analyse af forskellige muligheder og har brugt det siden 2005. Og bruger det stadig. Uden at få en krone for at udtale sig. Hvorfor mon?

Og Intraceuticals er bedst i test. Få lavet et halvt ansigt. Du vil efter 15 minutter kunne se og føle forskellen på din hud i højre og venstre side af dit ansigt. Huden vil føles tykkere, og strammere og rynker vil være mindre synlige.

Se pris for Intraceuticalbehandlingen

manicure

Antiage behandlingspakke

Denne behandling består af 3 Madonnabehandlinger, samt 2 Fire & Ice behandlinger med hudslibning.
Disse behandlinger foretages over 5 uger. Samtidig får kunden et startkit til hjemmebrug med antiage produkter.

Hudslibning i forbindelse med ansigtsbehandling

Tilkøb til ansigtsbehandling:
Paraffin af hænder eller fødder
Hovedbundsmassage
Farve og ret af bryn og vipper

Bryn & vipper

Se prisliste

 

 

Hårfjerning med sukker

Sugaring er en ældgammel hårfjerningskunst og manuel teknik, der har været praktiseret gennem århundreder af kvinder fra Mellemøsten. Sukkermassen masseres ind i huden med hånden ved lunken temperatur. Det er miljøvenligt og er den reneste og mest naturlige måde at fjerne uønsket hår på til nutidens kvinder og mænd. “Produkterne er 100% naturlige, bestående af sukker og vand. De er hypoallergeniske, og fremragende for eksem og psoriasis!”På grund af dens mildhed kan sugaring-massen anvendes mere end én gang på det samme område; den eksfolierer kun døde hudceller, som så resulterer i en mere grundig fjernelse af hår, hvilket efterlader huden silkeagtigt glat og blød. Der er en større formindskelse (permanent) af hårvækst, fordi håret fjernes helt med vækstretningen uden at efterlade knækkede hår i hårsækkene.

EpilaDerm enzymerne giver langvarige resultaterEfter hårfjerning påføres EpilaDerm Enzyme Complex til enzymatisk, vedvarende hårvækst reduktion og samtidig pleje af huden. Med EpilaDerm enzymaktiviteten fratages hårfollikelen langvarigt grundlaget for vækst og resultatet er som regel en væsentligt længere hårfri periode og forringet hårvækst med færre, tyndere og lysere hår.

Hvad er et (EpilaDerm) enzym?Et enzym er et biomolekyle, som regulerer mange stofskifte processer i kroppen. EpilaDerm enzymer er specialiserede i at spalte den type proteinforbindelser som findes i hårets vækstceller. Denne irreversible proces (proces som ikke kan vendes) fratager håret grundlaget for genvækst og reducerer eller stopper med tiden fuldstændigt dannelsen af nye hår.

Er en EpilaDerm behandling sundhedsskadelig?Nej, EpilaDerm enzymerne har en behagelig kølende og plejende effekt på den epilerede hud og er fundet fuldstændig uskadelige i dermatologiske test. EpilaDerm produceres i Danmark under strenge hygiejniske betingelser som lever op til EU‘s strenge krav.

Findes EpilaDerm enzymerne også til hjemmebrug?Som supplement tilbyder vi dig EpilaDerm HomeCare produkterne på enzym basis. De optimerer behandlingen og plejer huden mellem EpilaDerm-behandlingerne hos kosmetologen.

Fjernes hårene for altid?I dermatologiske test er der blevet målt en reduktion af hårvæksten på over 41% allerede efter 6 måneder. Der blev samtidig konstateret at de resterende hår var blødere, tyndere og lysere.Efter endt voksbehandling behandles det voksede område med Epiladerm 2 fase enzyme complex, hvorved hårvæksten over tid reduceres, hårene blive tyndere og nogle forsvinder helt over tid.

Se priser på hårfjerning med sukker

voksbehandling

 

 

Hårfjerning med voks

Vi anvender Lycon voks. Se mere under produkter

Hårfjerning med voks foregår med forskellige vokstyper alt efter hvor på kroppen hårene skal fjernes. På benene og ryggen fjernes hårene med en varm flydende voks og strips.

På mere følsomme steder, så som under arme, i ansigtet, i bikinilinjen mm. fjernes hårene med en varm voks der størkner og derefter hives af.
Før en voksbehandling er det vigtigt at hårene er 0,5 – 1 cm. Derefter skal man vokses mellem 3 og 6 uger alt efter hvor på kroppen og hvilken hårtype man har.
Jeg anbefaler at du bruger en skrub dagen inden behandling for at minimere at hårene knækker. Hvis du skrubber din hud 2-3 gange i ugen er det også med til at forhindre indgroede hår.

Efter at du er blevet vokset nogle gange, vil du opleve at dine hår bliver blødere og væksten bliver mere spredt. Du slipper for kløe ved udgroning og for stikkende ben.
Til langt de fleste af mine behandlinger bruger jeg Lycon voks, som er en eksklusiv voks, der benyttes i mere end 35 lande.

Se priser for hårfjerning med voks

 

manicure2-large

Manicure:

Manicure er skønhedspleje af hænder og negle. Vores hænder er vores visitkort, derfor er det vigtigt at de er velplejede og smukke.
Især når vi går imod vinter, har hænderne tendens til at blive rigtig tørre og trænger derfor til ekstra pleje. Hos mig får du gennemfugtet dine hænder med en frugtsyre peeling og en rig fugtmaske. Hvis neglebåndene ikke bliver plejet kan det give revner og der kan komme neglerødder. Jeg plejer neglebåndene og neglene, filer dem til og giver dem smuk lak på.

Manicure med polering
Hænderne fugtes, eksfolieres, håndmassage og håndmaske. Neglene plejes, files til, neglebånd skubbes tilbage og neglene poleres til de skinner.
Behandlingen afsluttes med håndcreme og negleolie.

Manicure med lak
Hænderne fugtes, eksfolieres, håndmassage og håndmaske. Neglene plejes, files til, neglebånd skubbes tilbage.
Der påføres 4 lag neglelak, en underlak, 2 lag farvede lak og en overlak der beskytter neglelakken og får den til at holde længere.

Manicure med paraffin
Hænderne fugtes, eksfolieres, håndmassage og håndmaske. Neglene plejes, files til, neglebånd skubbes tilbage og neglene poleres til de skinner.
Varm paraffin lægges om hænderne og giver dem optimalt fugt og pleje. Behandlingen afsluttes med håndcreme og negleolie.

Manicure med paraffin og lak
Hænderne fugtes, eksfolieres, håndmassage og håndmaske. Neglene plejes, files til, neglebånd skubbes tilbage.
Varm paraffin lægges om hænderne og giver dem optimalt fugt og pleje. Behandlingen afsluttes med håndcreme og negleolie.
Der påføres 4 lag neglelak, en underlak, 2 lag farvede lak og en overlak der beskytter neglelakken og får den til at holde længere.

Manicure med Fransk lak (hvid kant)
Hænderne fugtes, eksfolieres, håndmassage og håndmaske. Neglene plejes, files til, neglebånd skubbes tilbage.
Der lægges en klar underlak, den hvide kant males, en rosa farve lægges ovenpå og der afsluttes med en beskyttende overlak. Behandlingen afsluttes med håndcreme.

se priser for manicure

keyvisual paraffin

Paraffinbehandling af hænder og fødder

Før behandlingen desinficeres hænder/fødder med en bakteriedræbende lotion og en hånd- eller fodcreme masseres let ind.

Hænder/fødder dyppes 3 gange i paraffinbadet med det formål, at de skal omsluttes af en lufttæt hinde, for at få optimal udnyttelse af de virkestoffer, som er i cremen. Hænder/fødder pakkes ind i et par engangshandsker eller sokker og uden på et par frottéhandsker eller sokker.

Efter ca. 20 min. masseres paraffinen af fra håndled til fingerspids, eller fra hæl til tå.

Kan købes i forbindelse med pedicure, manicure eller som ren forkælelse sammen med en ansigtsbehandling

se prisliste

pedicure

Pedicure:

Fødderne er vores faste ståsted gennem hele livet. De bærer os gennem livet fra de første usikre skridt til aftens sidste dans. Når det går godt mærker vi ikke til vores fødder, men selv den mindste lille ændring kan give os gener. Derfor at det vigtigt at passe rigtig godt på fødderne. Det er en god idé at få plejet fødderne regelmæssigt.
Hård hud og nedgroede negle kan give virkelige gener. Jeg fjerner hård hud, giver fodmassage, filer dine negle og ordner neglebåndene så du får smukke fødder og tæer.
Revnede hæle og gule negle er ikke pæne at se på. Når du bruger lak på dine negle er det vigtig at bruge en underlak for at beskytte neglene mod misfarvning.
Til pedicure med lak kom med åbne sko.

Pedicure med polering
Fødderne sættes i et varmt fodbad med blødgørende salte. Derefter fjernes hård hud, fødderne eksfolieres, neglende plejes og files til.
Neglebånd skubbes tilbage og plejes, de poleres til de skinner. Fodmassage og afsluttende fodcreme samt negleolie.

Pedicure med lak
Fødderne sættes i et varmt fodbad med blødgørende salte. Derefter fjernes hård hud, fødderne eksfolieres, neglende plejes og files til.
Neglebånd skubbes tilbage og plejes. Der gives fodmassage og fodcremen kommer på.
Der påføres 4 lag neglelak, en underlak, 2 lag farvede lak og en overlak der beskytter neglelakken og får den til at holde længere.

Pedicure med paraffin
Fødderne sættes i et varmt fodbad med blødgørende salte. Derefter fjernes hård hud, fødderne eksfolieres, neglende plejes og files til.
Neglebånd skubbes tilbage og plejes, de poleres til de skinner. Fodmassage gives. Varm paraffin lægges om fødderne og giver dem optimalt fugt og pleje.
Behandlingen afsluttes med fodcreme og negleolie.

Pedicure med lak og paraffin
Fødderne sættes i et varmt fodbad med blødgørende salte. Derefter fjernes hård hud, fødderne eksfolieres, neglende plejes og files til.
Neglebånd skubbes tilbage og plejes, fodmassage gives. Varm paraffin lægges om fødderne og giver dem optimalt fugt og pleje.
Der påføres 4 lag neglelak, en underlak, 2 lag farvede lak og en overlak der beskytter neglelakken og får den til at holde længere.

Pedicure med fransk (hvid kant)
Fødderne sættes i et varmt fodbad med blødgørende salte. Derefter fjernes hård hud, fødderne eksfolieres, neglende plejes og files til.
Neglebånd skubbes tilbage og plejes. Fodmassage og afsluttende fodcreme. Der lægges en klar underlak, den hvide kant males, en rosa farve lægges ovenpå og der afsluttes med en beskyttende overlak.

se prisliste

 

eyelashextension

EYELASH EXTENSIONS:

ADVARSEL!! Hvis du er allergisk overfor dyrehår, kan du ikke få påsat eyelashextensions, da vipperne er lavet minkhår.

Få smukke lange vipper der holder i op til 4 uger. Nyd at du kan vågne op hver morgen med lange smukke vipper, de kræver ingen pleje eller mascara. Vipperne er mørke, lange og super flotte.
Extensions sættes på med ufarlig og holdbar lim. De sættes på i enkelthårsextensions af mink og i forskellige længder, som afhænger af dine egne vipper. Vipperne skal genopfyldes ca. hver 3 uge.

NB: Det flotteste resultat opnås hvis dine egne øjenvipper er sorte. Kan med fordel farves lige inden påsætningen.

OBS! Du bedes møde uden mascara.
Forsøg ikke selv at fjerne dine extensions da du kan risikere at knække dine egne vipper.

Du skal undgå at bruge mascara mens du har vipperne på, da olieholdige mascara kan få vipperne til at falde af.
Ca.10 % af dine vipper fornyes hver måned og det er derfor normalt at nogle af dine egne vipper falder af og dermed kan extensions også falde af.

LASH LIFT

Ønsker du ikke kunstigt påsatte vipper, men et mere naturligt look, hvor dine naturlige vipper synes længere og mere voluminøse? Så er Lash Lift helt sikkert noget for dig. 

Lash Lift giver et flot naturligt look, hvor dine naturlige vippe vil synes længere og mere voluminøse. Ved et Lash Lift løftes og bukkes vipperne skånsomt og giver et look, der holder  op til 6-8 uger. Lash Lift er en helt ny teknologi, hvor vipperne bues på betydeligt mere skånsom måde. Ud over bukket er det også muligt at farve de øverste vipper under lash Lift. Det er vigtigt du gør mig opmærksom på, at du også ønsker dine vipper farvet, når du booker tiden.

Behandlingen

Behandlingen foregår ved at du ligger på ryggen på en briks med lukkede øjne. På dine øvre øjenlåg ligges silikonepads, hvor dine øjenvipper fæstnes til med en vandbaseret gele. Herefter påføres der Lash Lift permgel til vipperne, og den får lov at virke i 10-15 minutter. Efter 10 minutter neutraliseres permgelen, silikonepaden fjernes og vipperne renses for gele. En utrolig skånsom og behagelig måde, at få bukket sine vipper på. Man kan vælge mellem om vipperne skal have et dramatisk vip eller mere naturligt vip. 

Det er vigtigt at nævne, at de øverste vipper vil blive lidt bleget ved et Lash Lift. Man vil derfor næsten altid vælge at farve de øverste vipper under Lash Liftet. Ønsker du farvning og både de øvre og nedre vipper skal dette gøres et par dage efter Lash Lift-behandlingen. 

VIGTIGT
De første 24 timer efter behandlingen anbefales det, at vipperne ikke udsættes for vand, damp, sauna eller makeup. Lash Lift er et MEGET naturligt look, og giver hverken flere eller længere vipper. Dine naturlige vipper synes længere, da vipperne bukkes. Derudover så synes vipperne mere tydelige og fyldige når de farves. Ønsker du dog et mere dramatisk look med ekstra fylde og længde anbefaler jeg Eyelash Extensions. 

VOLUMEN 3D EYELASH EXTENSIONS

Minkys Volume lashes påføres med en special teknik, så man kan skabe 2D,3D og helt op til 9D, alt efter hvad man ønsker og ens naturlige vipper kan holde til. Her kan du virkelig skabe et dramatisk og fyldigt look, for dem der ikke har så mange naturlige vipper i sig selv, eller til dem der ønsker mere naturligt fylde.

Volume lashes er en meget finere vippe, som er tyndere end single lashes, da der sidder flere hår på hvert enkelt naturligt hår. Så for at vægten ikke bliver for stor, og for at de naturlige hår ikke bliver beskadiget, bruges disse meget fine lette syntetiske vipper.

Se prisliste

Kosmetologen Ilona flytter til nye lokaler på Vestergade 12. Sidste dag på Nørretorv er den 1.11.

Første dag på Vestergade er den 11.11.

 

Flot hud kræver den rette hjemmepleje med den bedste vejledning!

Se mere på kosmetologens egen hjemmeside: www.ilonakosmetologen.dk


Ansigtsbehandlinger:

Alle ansigtsbehandlinger bliver tilpasset den enkelte kunde. Vi er alle født med en bestemt hudtype. Hudtypen kan ikke ændres, men ofte har huden også en tilstand, denne kan behandles under hensyntagen til hudtypen. Ved hjælp af en professionel hudanalyse, hvor der bestemmes hudtypen og hudtilstanden, kan jeg give dig denne rette behandling og vejledning i brug af hjemmeplejeprodukter.

Ansigtsbehandlinger er for alle, mænd, kvinder og unge netop fordi de tilpasses den enkelte. Hver ansigtsbehandling er individuel.

Hudanalyse

For den bedste pleje af huden, kræves en analyse af huden. Dette sker ved at kosmetologen afrenser huden og undersøger denne under lup og/eller i et scanningsapparat.
Ved køb af produkter sammen med hudanalyse er denne Gratis.

Dagen ansigtsbehandling

Afrensning af huden, eksfoliering, maske og afsluttende dagcreme tilpasset hudtypen.

 

Ansigtsbehandling inkl. hudslibning.

Hudslibning forbereder huden, så den bliver bedre til at optage produkterne. Afrensning af huden, hudslibning (overfladen sandblæses med steriliserede aliminium oxid krystaller, der sammen med de fjernede hudceller, suges væk fra huden til en lukket beholder), manuel dubderens, maske og afsluttende dagcreme tilpasset hudtypen.

 

Hudslibning med maskine:

Der indledes med en maskinel slibning af huden efterfulgt af ansigtsbehandlingen. Dette giver en optimal udnyttelse af de produkter som anvende si behandlingen. Dette giver den perfekte teint. Hudslibning + creme eller serum.

 

Antitressbehandling ca 90 min.

Afslappende ansigtsbehandling (ansigtsmassage + ansigtsmaske) med massage af ryg, hænder og fødder.

 

Ansigtsbehandling med dybderens ca. 60 min

Afrensning af huden, eksfoliering, manuel dybderens, maske og afsluttende dagcreme tilpasset hudtypen.

Stor ansigtsbehandling ca. 80 min

Afrensning af huden, eksfoliering, manuel dybderens, retning af bryn med voks, massage af skulder og ansigt, maske og afsluttende dagcreme tilpasset hudtypen.

Teenagebehandling ca. 50 min (u. 18 år)

Afrensning af huden, eksfoliering, manuel dybderens, maske og afsluttende dagcreme tilpasset hudtypen.

Luksus ansigtsbehandling ca. 90 min

Afrensning af huden, eksfoliering, manuel dybderens, retning af bryn med voks, massage af skulder og ansigt, maske og afsluttende dagcreme tilpasset hudtypen + fodmassage

Bekæmpelse af rynker: 

Afrensning af huden, eksfoliering, hurtig og intens massage, ansigtsmaske og afsluttende dagcreme eller serum tilpasset hudtypen.

 

Fire & Ice – frugtsyre behandling 30 min.

Fire and ice behandlingen fra PCA, er en eksklusiv klinisk behandling, som leverer synlige og langsigtede forbedringer i hudens struktur og udseende. se resultat allerede efter første behandling. behandlingen ef speciel velegnet til: reducering af fine linjer og rynker for en mere ensartet og glat overflade.

Kropsbehandlinger

Antistressbehandling
Afslappende ansigtsbehandling med massage, samt massage af ryg, hænder og føder.

Udrensning af ryg
Ryggen renses af, eksfolieres og udrenses. Behandlingen afsluttes med creme.

Wellness ryg massage ca. 30 min

Wellness massage af hele kroppen ca. 60 min


Oxygen lift/Madonnabehandlingen


Behandling kaldes Madonnabehandlingen fordi den i Danmark blev kendt, da Madonnas kosmetolog gik ud og fortale om behandlingen. Madonna og pressen er vild med behandlingen.

Det er oxygen, der under et højt tryk presser en foryngende serum ned i huden. Det er en hurtig og en meget behagelig behandling, der frisker din hud øjeblikkeligt op inden en stor begivenhed eller fest.

Den giver huden en masse fugt og det holder i ca. 12 dage. Hvis du vælger et kurforløb varer den mellem 2 og 3 måneder. Denne behandling er god at kombinere med andre ansigtsbehandlinger, f.eks. frugtsyre behandlinger. På den måde vil det give et længerevarende resultat.


 

Antiage behandlingspakke

Denne behandling består af 3 Madonnabehandlinger, samt 2 Fire & Ice behandlinger med hudslibning.
Disse behandlinger foretages over 5 uger. Samtidig får kunden et startkit til hjemmebrug med antiage produkter.

Hudslibning i forbindelse med ansigtsbehandling

Tilkøb til ansigtsbehandling:
Paraffin af hænder eller fødder
Hovedbundsmassage
Farve og ret af bryn og vipper

Bryn & vipper


Hårfjerning med voks


Vi anvender Lycon voks. Se mere under produkter

Hårfjerning med voks foregår med forskellige vokstyper alt efter hvor på kroppen hårene skal fjernes. På benene og ryggen fjernes hårene med en varm flydende voks og strips.

På mere følsomme steder, så som under arme, i ansigtet, i bikinilinjen mm. fjernes hårene med en varm voks der størkner og derefter hives af.
Før en voksbehandling er det vigtigt at hårene er 0,5 – 1 cm. Derefter skal man vokses mellem 3 og 6 uger alt efter hvor på kroppen og hvilken hårtype man har.
Jeg anbefaler at du bruger en skrub dagen inden behandling for at minimere at hårene knækker. Hvis du skrubber din hud 2-3 gange i ugen er det også med til at forhindre indgroede hår.

Efter at du er blevet vokset nogle gange, vil du opleve at dine hår bliver blødere og væksten bliver mere spredt. Du slipper for kløe ved udgroning og for stikkende ben.
Til langt de fleste af mine behandlinger bruger jeg Lycon voks, som er en eksklusiv voks, der benyttes i mere end 35 lande.


Manicure:

Manicure er skønhedspleje af hænder og negle. Vores hænder er vores visitkort, derfor er det vigtigt at de er velplejede og smukke.
Især når vi går imod vinter, har hænderne tendens til at blive rigtig tørre og trænger derfor til ekstra pleje. Hos mig får du gennemfugtet dine hænder med en frugtsyre peeling og en rig fugtmaske. Hvis neglebåndene ikke bliver plejet kan det give revner og der kan komme neglerødder. Jeg plejer neglebåndene og neglene, filer dem til og giver dem smuk lak på.

Manicure med polering

Hænderne fugtes, eksfolieres, håndmassage og håndmaske. Neglene plejes, files til, neglebånd skubbes tilbage og neglene poleres til de skinner.
Behandlingen afsluttes med håndcreme og negleolie.

Manicure med lak

Hænderne fugtes, eksfolieres, håndmassage og håndmaske. Neglene plejes, files til, neglebånd skubbes tilbage.
Der påføres 4 lag neglelak, en underlak, 2 lag farvede lak og en overlak der beskytter neglelakken og får den til at holde længere.

Manicure med paraffin

Hænderne fugtes, eksfolieres, håndmassage og håndmaske. Neglene plejes, files til, neglebånd skubbes tilbage og neglene poleres til de skinner.
Varm paraffin lægges om hænderne og giver dem optimalt fugt og pleje. Behandlingen afsluttes med håndcreme og negleolie.

Manicure med paraffin og lak

Hænderne fugtes, eksfolieres, håndmassage og håndmaske. Neglene plejes, files til, neglebånd skubbes tilbage.
Varm paraffin lægges om hænderne og giver dem optimalt fugt og pleje. Behandlingen afsluttes med håndcreme og negleolie.
Der påføres 4 lag neglelak, en underlak, 2 lag farvede lak og en overlak der beskytter neglelakken og får den til at holde længere.

Manicure med Fransk lak (hvid kant)

Hænderne fugtes, eksfolieres, håndmassage og håndmaske. Neglene plejes, files til, neglebånd skubbes tilbage.
Der lægges en klar underlak, den hvide kant males, en rosa farve lægges ovenpå og der afsluttes med en beskyttende overlak. Behandlingen afsluttes med håndcreme.


Paraffinbehandling af hænder og fødder

Før behandlingen desinficeres hænder/fødder med en bakteriedræbende lotion og en hånd- eller fodcreme masseres let ind.

Hænder/fødder dyppes 3 gange i paraffinbadet med det formål, at de skal omsluttes af en lufttæt hinde, for at få optimal udnyttelse af de virkestoffer, som er i cremen. Hænder/fødder pakkes ind i et par engangshandsker eller sokker og uden på et par frottéhandsker eller sokker.

Efter ca. 20 min. masseres paraffinen af fra håndled til fingerspids, eller fra hæl til tå.

Kan købes i forbindelse med pedicure, manicure eller som ren forkælelse sammen med en ansigtsbehandling


Pedicure:

Fødderne er vores faste ståsted gennem hele livet. De bærer os gennem livet fra de første usikre skridt til aftens sidste dans. Når det går godt mærker vi ikke til vores fødder, men selv den mindste lille ændring kan give os gener. Derfor at det vigtigt at passe rigtig godt på fødderne. Det er en god idé at få plejet fødderne regelmæssigt.
Hård hud og nedgroede negle kan give virkelige gener. Jeg fjerner hård hud, giver fodmassage, filer dine negle og ordner neglebåndene så du får smukke fødder og tæer.
Revnede hæle og gule negle er ikke pæne at se på. Når du bruger lak på dine negle er det vigtig at bruge en underlak for at beskytte neglene mod misfarvning.
Til pedicure med lak kom med åbne sko.

Pedicure med polering

Fødderne sættes i et varmt fodbad med blødgørende salte. Derefter fjernes hård hud, fødderne eksfolieres, neglende plejes og files til.
Neglebånd skubbes tilbage og plejes, de poleres til de skinner. Fodmassage og afsluttende fodcreme samt negleolie.

Pedicure med lak

Fødderne sættes i et varmt fodbad med blødgørende salte. Derefter fjernes hård hud, fødderne eksfolieres, neglende plejes og files til.
Neglebånd skubbes tilbage og plejes. Der gives fodmassage og fodcremen kommer på.
Der påføres 4 lag neglelak, en underlak, 2 lag farvede lak og en overlak der beskytter neglelakken og får den til at holde længere.

Pedicure med paraffin

Fødderne sættes i et varmt fodbad med blødgørende salte. Derefter fjernes hård hud, fødderne eksfolieres, neglende plejes og files til.
Neglebånd skubbes tilbage og plejes, de poleres til de skinner. Fodmassage gives. Varm paraffin lægges om fødderne og giver dem optimalt fugt og pleje.
Behandlingen afsluttes med fodcreme og negleolie.

Pedicure med lak og paraffin

Fødderne sættes i et varmt fodbad med blødgørende salte. Derefter fjernes hård hud, fødderne eksfolieres, neglende plejes og files til.
Neglebånd skubbes tilbage og plejes, fodmassage gives. Varm paraffin lægges om fødderne og giver dem optimalt fugt og pleje.
Der påføres 4 lag neglelak, en underlak, 2 lag farvede lak og en overlak der beskytter neglelakken og får den til at holde længere.

Pedicure med fransk (hvid kant)

Fødderne sættes i et varmt fodbad med blødgørende salte. Derefter fjernes hård hud, fødderne eksfolieres, neglende plejes og files til.
Neglebånd skubbes tilbage og plejes. Fodmassage og afsluttende fodcreme. Der lægges en klar underlak, den hvide kant males, en rosa farve lægges ovenpå og der afsluttes med en beskyttende overlak.


 Eyelash extension:

Få smukke lange vipper der holder i op til 4 uger. Nyd at du kan vågne op hver morgen med lange smukke vipper, de kræver ingen pleje eller mascara. Vipperne er mørke, lange og super flotte.
Extensions sættes på med ufarlig og holdbar lim. De sættes på med enkelthårsextensions i mink og i forskellige længder, som afhænger af dine egne vipper. Vipperne skal genopfyldes ca. hver 3 uge.

NB: Det flotteste resultat opnås hvis dine egne øjenvipper er sorte. Kan med fordel farves lige inden påsætningen.

OBS! Du bedes møde uden mascara.
Forsøg ikke selv at fjerne dine extensions da du kan risikere at knække dine egne vipper.

Du skal undgå at bruge mascara mens du har vipperne på, da olieholdige mascara kan få vipperne til at falde af.
Ca.10 % af dine vipper fornyes hver måned og det er derfor normalt at nogle af dine egne vipper falder af og dermed kan extensions også falde af.