Australian Skin Active Products, forkortet ASAP, er en videnskabelig cosmeceutical hudplejelinje oprindeligt udviklet i år 2000 af Dr. Douglas Groose, en af Australiens mest anerkendte kosmetiske plastikkirurger, i samarbejde med Leyslie Dowdle. Siden 2006 har Carley Dowdle, kemiker med speciale i den kosmetiske industri, virket som CEO for ASAP.
Alle ASAP-produkter udvikles og produceres i Australien og visionen for ASAP er at levere aktivt virkende hudpleje i et overskueligt, let tilgængeligt produktsortiment til overkommelige priser.
ASAP har altid fokus på at levere innovative produkter, der anvender formuleringer med den seneste banebrydende teknologi, mens der samtidig holdes fast i grundfilosofien; Simple, Effective, Affordable.
Hudplejeserien, der oprindelig er udviklet til at modstå og kompensere for Australiens hårde og udfordrende klima, forhandles nu worldwide og herhjemme i Danmark, eksklusivt hos hudlæger, i medicinsk baserede kosmetiske klinikker og udvalgte hudplejeklinikker.

Se lidt af produktserien i webshoppen.

OBS: Hele ASAP sortimentet kan ikke købes i webshoppen, men send gerne en mail, så sender jeg hvad du ønsker.