Frugtsyre
Jeg arbejder med frugtsyre i alle mine ansigtsbehandlinger.
Jeg anvender produkter fra Noscomed – Fire & ice, fra PCA, fra PH Formula og fra ASAP

Frugtsyre, også kendt som AHA (Alpha Hydroxy Acids), er en revolutionerende behandlingsform til bl.a. anti-age behandling og permanent forskønnelse af huden. Det er en populær behandlingsform, da mange ønsker et mere friskt, ungt og smukt udseende, ligesom der er mange der gerne vil af med små rynker, ar eller akne.

En frugtsyrebehandling kan sagtens stå alene, men optagelsen af de aktive ingredienser øges markant, hvis huden slibes inden.

Diamantpeeling
Med en diamantslibning af huden får du en dybdegående peeling, som blidt fjerner de døde hudceller, øger blodcirkulationen og genskaber en fin glød i din hud.
Diamantslibning kaldes også diamantpeeling og er den mest effektive behandlingsform inden for mikrodermabrasio (peeling).

Lysterapi
Alle behandlinger afsluttes med lysterapi i 15 min.
Generelt kan man sige, at lysbehandling er velegnet til hudforyngelse, anti-aging, reduktion af rynker og fine linjer, øger blodgennemstrømningen, fremmer heling af sår, lysner pigmentpletter, styrker hudens produktion af collagen og elastin, mindsker udvikling af akne, hæmmer melanin som danner pigmentpletter.

Se priser og kombinationsmuligheder på prislisten